A Duna-Dráva Cement Kft. Vác és vonzáskörzetének meghatározó gazdasági szereplőjeként feladatának tekinti, hogy a környezetében élőket rendszeresen tájékoztassa működéséről, fejlesztéseiről, közvetlenül is bemutatva tevékenységét azok számára, akik érdeklődnek az ipar és környezet fenntartható kapcsolatáról.

Zöld Alternatíva Vetélkedő 2015 - Vác

A Duna-Dráva Cement Kft. fontosnak tartja, hogy cementgyárai bemutatására, a helyszín megismerésére időszakosan lehetőséget adjon a környezetében élőknek. Ezért, kifejezetten az érdeklődő középiskolai tanárok és diákjaik számára hívta életre a DDC Zöld Alternatíva Vetélkedőt és Nyílt Napot, amely egy játékos vetélkedővel egybekötött gyárlátogatás. A vetélkedőn a cementgyártás környezettudatosságával, hulladék feldolgozásával kapcsolatos kérdésekre kell a középiskolák delegált csapatainak helyesen válaszolni, illetve izgalmas, kihívást jelentő feladatokat megoldani.

Összefoglaló film a 2015-ben Vácott rendezett döntőről

ADATVÉDELMI INFORMÁCIÓ: Amikor elkezdi lejátszani ezt a videót, a YouTube cookie-t helyez a böngészőjére, amely lehetővé teszi a YouTube számára, hogy felismerje, amikor a YouTube-ot vagy más beágyazott YouTube tartalmú webhelyeket látogat meg. A cookie-kat bármikor törölheti a böngészőből. Az adatok YouTube-on keresztül történő feldolgozásáról a YouTube webhelyén olvashat.