Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) célja a magyar társadalom környezeti és fenntarthatósági problémákkal szembeni érzékenységének növelése, a helyi közösségek bevonása ezek megoldására valamint a klímavédelemmel kapcsolatos elkötelezettség kialakítása.

Ennek érdekében az Alapítvány kiemelten támogatja a környezetvédelemmel és klímaváltozással kapcsolatos ismeretek többszintű oktatásának kialakítását és fejlesztését. A Szervezet szem előtt tartja a társadalom környezettudatosságának fejlesztését, a társadalom és a környezet közötti új viszonyrendszer kialakítását, a klímaváltozás hatásaival szemben való fellépést, az alkalmazkodás helyi és országos közösségi programjait.

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány gyakornoki programján keresztül vállalatunk is fogad hallgatókat, hozzájárulva ezzel tanulmányaik támogatásához. A társaságunknál eltöltött idő során felmerült témák inspirációként szolgálnak egy későbbi szakdolgozat vagy TDK pályamunka megvalósításához.

ADATVÉDELMI INFORMÁCIÓ: Amikor elkezdi lejátszani ezt a videót, a YouTube cookie-t helyez a böngészőjére, amely lehetővé teszi a YouTube számára, hogy felismerje, amikor a YouTube-ot vagy más beágyazott YouTube tartalmú webhelyeket látogat meg. A cookie-kat bármikor törölheti a böngészőből. Az adatok YouTube-on keresztül történő feldolgozásáról a YouTube webhelyén olvashat.