Aktuális pályázati anyagok

DDC Zöld Megoldás-pályázat 2018/2019

 

A Duna-Dráva Cement Kft. 2011 őszén indította útjára a Zöld Megoldás-pályázatot azzal a céllal, hogy forrást biztosítson a helyi közösségek önszerveződő kezdeményezései számára környezetük zöldebbé tételéhez, a környezettudatos magatartás segítéséhez és a helyi infrastruktúra környezetbarát hasznosításához.

A DDC 2018-ban is meghirdette Zöld Megoldás-pályázatát, amellyel a vállalat a Váci és a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit támogatja területenként 3-3 millió forint értékben. A tavalyi évhez hasonlóan idén is kiterjesztette pályázatát a Pécs és környéki kisrégióra 1,5 millió forintos díjazással. A benyújtott pályázatokat helyi szakértőkből álló zsűri bírálja el. A pályázat kiírásának célja olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a közösségi terek és az infrastruktúra környezettudatos működését, valamint a természeti környezet megismerését segítik elő. A környezetvédelmi program céljait, ütemezését és költségvetését, egyéb dokumentumok kíséretében október 31-ig lehetett a pályázati felhívásban megjelölt módon benyújtani a DDC felé.


A pályázathoz fűződően tájékoztató fórumot szervezünk.

A fórum során az érdeklődők feltehetik a Zöld Megoldás-pályázattal kapcsolatos kérdéseiket, valamint számtalan hasznos információval, tanáccsal és ötlettel gazdagodhatnak, melynek köszönhetően nagyobb sikerrel pályázhatnak egy-egy környezetvédelmi projekttel.

  • Időpont: 2018. szeptember 25. 14 óra
    Helyszín: Vác, Apor Vilmos Katolikus Főiskola (2600 Vác Konstantin tér 1-5.)
  • Időpont: 2018. szeptember 27. 10 óra
    Helyszín: Siklós, Őrsi Ferenc Művelődési Központ (7800 Siklós, Kossuth tér 15.)
  • Időpont: 2018. szeptember 27. 14 óra
    Helyszín: Pécs, Hotel Árkádia (7621 Pécs, Hunyadi János u. 1.)

További információ:

Bucsek Renáta
Kommunikációs referens
Duna-Dráva Cement Kft.
Tel: +36 27 51 1647
E-mail: bucsekr@duna-drava.hu