Aktuális pályázati anyagok

 DDC Zöld Megoldás-pályázat 2022/2023

 Vállalatunk 2011 őszén indította útjára a Zöld Megoldás-pályázatot azzal a céllal, hogy forrást biztosítsunk a helyi közösségek önszerveződő kezdeményezései számára környezetük zöldebbé tételéhez, a környezettudatos magatartás segítéséhez és a helyi infrastruktúra környezetbarát hasznosításához.

2022-ben is meghirdettük a Zöld Megoldás-pályázatot, amellyel a Váci és a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit támogatjuk területenként 3-3 millió forint értékben.

A korábbi évekhez hasonlóan kiterjesztettük a pályázatot a Pécs és környéki kisrégióra 1,5 millió forintos díjazással.A benyújtott pályázatokat helyi szakértőkből álló zsűri bírálja el. A pályázat kiírásának célja olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a közösségi terek és az infrastruktúra környezettudatos működését, valamint a természeti környezet megismerését segítik elő. 

A 2022/23-as pályázati időszak során a Váci és a Beremendi Cementgyár vonzáskörzetéből max. 2-2 pályázatot, míg a pécsi kistérségből max. 1 pályázatot választ ki nyertesként a bírálóbizottság.

A környezetvédelmi program céljait, ütemezését és költségvetését, egyéb dokumentumok kíséretében december 2. 12 óráig lehetett a pályázati felhívásban megjelölt módon benyújtani vállalatunk felé.
 

Tippek az Ön pályázatához


További információ:
Sági István
Kommunikációs referens
Duna-Dráva Cement Kft.
Tel: +36 27 51 1647
E-mail: sagii@duna-drava.hu